RENOVEREN EN BOUWEN ZONDER STRESS

Onze missie bestaat erin een goede communicatie met onze klanten aan te houden, daarom luisteren wij graag uitgebreid naar uw noden en wensen in een eerste verkennend gesprek.

Bij Projectplan is alles bespreekbaar, want we zijn ervan overtuigd dat we enkel zo uw droomproject kunnen doen slagen.

Budget

Een bouwwerk in gedachten, maar geen idee wat dit u zal kosten? Projectplan maakt graag voor u een gedetailleerde raming. Als u nadien beslist om deze werken ook effectief te laten uitvoeren, met Projectplan als partner, wordt de kost voor deze raming volledig terugbetaald.

Komt uw renovatie- of verbouwing in aanmerking voor bepaalde premies? Projectplan zoekt het voor u uit.

Timing

Een degelijke voorbereiding, offertes/producten vergelijken, nagaan welke materialen meest geschikt zijn …. Het neemt heel wat tijd in beslag. Projectplan neemt deze tijdrovende taken van u over en garandeert zo de beheersing van uw vooropgestelde planning.

Projectplan is voor u het centrale aanspreekpunt. Wij maken het u gemakkelijk: u kan uw wensen aan ons duidelijk maken en wij vertalen ze naar onze medewerkers, zodat alle uit te voeren werken naadloos op elkaar volgen.

Vakkennis

Door onze jarenlange ervaring in de renovatiesector, geniet u van de voordelen van een uitgebreid netwerk aan vakmensen.

Ook indien u veel zelf wenst te doen, staat Projectplan u graag bij met raad en daad. U kan bijvoorbeeld beslissen om zelf de afbraak te doen en de meer specifieke taken aan onze gekende vakmannen over te laten. U ziet, alles is bespreekbaar.